30.11.2015, 11:13
Ольга Микитенко та Андрій Бондаренко – запрошені солісти в опері "Євгеній Онєгін".
Ольга Микитенко та Андрій Бондаренко – запрошені солісти в опері "Євгеній Онєгін".
"Дивовижно красивий голос і він знаходиться на шляху до величі".
The Guardian
 
"Андрій Бондаренко ідеально підходить на роль Онєгіна ...Він – мрія, яку можна почути і побачити....він так зачаровує своїм співом, що стає абсолютно зрозуміло чому така зріла дівчина, як Тетяна, безнадійно у нього закохається."
Мusic OMH
 
Наш співвітчизник, випускник Національної музичної академії України імені Петра Чайковського, екс-соліст Національної філармонії України Андрій Бондаренко вже більше п'яти років робить блискучу кар'єру за кордоном. Володар прекрасного ліричного баритону, він співпрацює з провідними лейблами звукозапису, включаючи Sony Classics і BIS, перемагає на численних вокальних конкурсах, серед котрих і Міжнародний конкурс BBC в Кардіффі «Співак світу», виступає на відомих оперних сценах.
У середу, 16 грудня, соліст Deutsche Oper Berlin (Берлін), Маріїського театру (Санкт-Петербург), Teatro Real de Madrid (Мадрід), The Dallas Opera (Даллас), Іsraeli Opera (Тель-Авів) та інших театрів Андрій Бондаренко виступить у Національній опері України в партії Євгенія Онєгіна. У однойменній опері Петра Чайковського поціновувачі класичного вокалу почують і Ольгу Микитенко, яка у якості запрошеної солістки виконає партію Татьяни.
У партії Ленського – Валентин Дитюк.
Гремін – Тарас Штонда.
 
 
Квитки продаються у касах театру (вул. Володимирська, 50).
 
 
На фото  Richard Hubert Smith - Андрій Бондаренко у партії Євгенія Онєгіна (at Glyndebourne).
Джерело - офіційний сайт співака.