25.03.2019, 15:10
Балетний клас - online! Майстер-клас Клод Бессі та Сиріла Атанасова - у прямому ефірі
Балетний клас - online! Майстер-клас Клод Бессі та Сиріла Атанасова - у прямому ефірі

Балетний клас - online!

У п'ятницю, 29 березня, ранковий урок солістів балету Національної опери України вперше відбуватиметься у прямому ефірі!
Більше того, цього разу традиційний професійний тренаж проходитиме у форматі майстер-класу, а проводитимуть його наші французькі гості - КЛОД БЕССІ, видатна балерина, улюблениця Сержа Лифаря, етуаль Гранд Опера, яка протягом 30 років очолювала при цьому славетному театрі Школу танцю, та її багаторічний партнер СИРІЛ АТАНАСОВ, володар премії ім. В. Ніжинського та звання Кавалер мистецтв і літератури, прем’єр, професор балету Гранд Опера.

Нагадаємо, у грудні-січні своє мистецтво у столиці Франції демонструвала балетна трупа Національної опери України. Великі гастролі за сприяння Посольства Франції в Україні та Французького інституту в Україні (продюсер Валері Колен) відбувалися у серці Парижа, на сцені Театру на Єлисейських Полях (Theatre des Champs Elysees).
Обмін досвідом, який розпочався ще під час новорічних гастролей, має продовження у Києві, де на французьку делегацію чекає насичена подіями і зустрічами програма.

Відкритий урок розпочнеться о 10.30.
Трансляція відбуватиметься на You Tube.

Назву каналу ми повідомимо пізніше, слідкуйте за оновленням інформації.

Нагадуємо, що візит гостей був би неможливим без партнерської підтримки готелю Radisson Blu Hotel, Kyiv та ресторану Mille Miglia.

 

Фото з репетиційних залів театру - Тетяни Гурковської.