18.08.2017, 11:58
Гала-концерт артистів балету: українські зірки та хореографічні перлини
Гала-концерт артистів балету: українські зірки та запрошені гості
Найяскравіші сцени з балетного репертуару театру та видатні танцівники київської трупи. Це Гала-концерт артистів балету, котрий продовжить ювілейний фестиваль Національної опери України.
Концертну програму збудовано на двох контрастних відділах. Перший буде присвячений класичній спадщині, її безумовним хореографічним перлинам «Спляча красуня», «Жізель», «Лебедине озеро», «Корсар», «Баядерка».
У другому відділі пануватимуть сучасні постановки, створені у XX-XXI сторіччях: «Лісова пісня», «Дама з камеліями», «Кармен – сюїта», «Трикутний капелюх», «Спартак» тощо.
За словами художнього керівника балетної трупи театру Аніко Рехвіашвілі, постановники задумали концерт абсолютно нового формату: "Його особливіть у тому, що ми максимально наблизимо усі номери до цілісності вистави - з кордебалетом і навіть декораціями. Тобто глядачі насолоджуватимуться не концертними стандартами, а повноцінними сценами з улюблених балетів".
Цього вечора на сцені Національної опери України сяятимуть Олена Філіп’єва, Тетяна Голякова, Наталія Мацак, Тетяна Льозова, Христина Шишпор, Анастасія Шевченко, Ганна Муромцева, Катерина Діденко, Денис Недак, Ян Ваня, Станіслав Ольшанський, Дмитро Чеботар, Сергій Кривоконь та ще багато найкращих танцівників київської балетної трупи.
 
 
Квитки продаються у касах театру (вул. Володимирська, 50).
 
Звертаємо Вашу увагу!
Резерв квитків стає неможливим за 48 годин до початку вистави.
Онлайн-продаж припиняється за добу до початку вистави.