26.04.2017, 17:09
Гала-концерт з нагоди ювілею Алли Лагоди
Гала-концерт до ювілею Алли Лагоди.

"Алла Лагода досягла не тільки вершин танцювальної майстерності, але і значно більшого. Вона не танцювала, вона створювала образи, характери, багатий внутрішній світ своїх неординарних героїнь, розчинялася в музиці і вбирала музику в себе. На сцені вибухала почуттями - від найтоншого піанісімо, коли мова йшла про розкриття образу Жизелі і до палкого вибуху крещендо, коли танцювала волелюбну Кармен .... І тому жоден спектакль, в яких вона танцювала, не повторювався, танцівниця ніби народжувалася знову, збагачувалася і наповнювалася якимись невідомими глядачеві відчуттями і нюансами...

... Вона танцювала практично все, про що мріяла, багато гастролювала, працювала з прекрасними хореографами, про неї захоплено писала критика. А головне - її по-справжньому і беззастережно любила публіка ... Протанцювавши двадцять п'ять років, Алла В'ячеславівна попрощалася зі сценою, як балерина, але не залишила балет. Багатогранний талант Лагоди розкрився ще в одній іпостасі - блискучого балетного репетитора і педагога."

 Василь Туркевич, мистецтвознавець 

 

12 травня у Національній опері України – Гала-концерт з нагоди ювілею видатної української балерини та педагога Алли Лагоди. Участь у концерті беруть її вихованці, зірки світового балету.
 
 

 

Квитки продаються у касах театру (вул. Володимирська, 50).

Online-продаж та бронювання електронних квитків

 

Звертаємо Вашу увагу!

Резерв квитків стає неможливим за 48 годин до початку вистави.

Онлайн-продаж припиняється за добу до початку вистави.