29.03.2017, 15:45
"Men іn Motion": знову в Києві!
"Men іn Motion": знову в Києві!
Знаковий балетний проект "Men іn Motion" знову в Києві.
22 та 23 квітня в Національній опері України представлять нову програму британського проекту "Men іn Motion".
Зірки світового балету виконають номери класичних та сучасних постановок, що демонструють розвиток чоловічого танцю від початку ХХ століття і до сьогоднішніх днів. Проект створив прем'єр Королівського балету Великобританії, киянин Іван Путров і присвятив його великим танцівникам минулого: Ніжинському, Нурієву, Баришнікову, Васильєву, Дауеллу.
Рік тому прем'єра "Men іn Motion" успішно відбулася в Києві тоді повний зал Національної опери аплодував стоячи танцівникам з кращих труп світу. Цього разу склад проекту став ще сильнішим – до команди приєдналися прем'єр берлінського Штац балету Маріан Уолтер і молода зірка міланського Ла Скала  Тимофій Андріяшенко.
У постановці також візьмуть участь: Вадим Мунтагіров (Королівський балет, Лондон), Даніел Проіетто (Норвезький національний балет, Осло), Джованні Прінчіч (Голландський Національний балет, Амстердам) і Наталя Лазебнікова (Прима-балерина Національної опери України, Київ).
Вийде на сцену і засновник "Men іn Motion" – Іван Путров.

"Після першого виступу в Києві я отримав величезний заряд натхнення, – зауважив Іван Путров – Моя мрія здійснилася: повний зал захопленої публіки! Тому вже в квітні ми покажемо постановку з новими балетними творами та київськими дебютами європейських зірок".

У програмі вечора: "Afterlight" Рассела Маліфанта, що отримав світове визнання і нагороду Лоуренса Олів'є як найкраща постановка, "Нарцис" Касьяна Голейзовського, "Лакримоза" Гуала Панді та па де де з "Proust ou les intermittences du coeur" Ролана Петі.

Нагадаємо, прем'єра "Men іn Motion" відбулася в знаменитому лондонському театрі Sadler's Wells. Після цього постановка мала приголомшливий успіх у Великобританії та багатьох країнах світу.

"Men іn Motion" відбудеться від патронатом міністра культури України Євгена Ніщука.

 
 (За інформацією прес-служби проекту)
 
Квитки продаються у касах театру (вул. Володимирська, 50).
 
Звертаємо Вашу увагу!
Резерв квитків стає неможливим за 48 годин до початку вистави.
Онлайн-продаж припиняється за добу до початку вистави.