18.09.2023, 17:48
Національна опера України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади художника-декоратора
Національна опера України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади художника-декоратора
 
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
 
 - художник-декоратор театрально-видовищного підприємства (з декоративного розпису тканин) художньо-декораційного цеху – 1 од. 
 
Кваліфікаційні вимоги:
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Досвід роботи в галузі  культури, легкої промисловості не менше 3 років.
  
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: знання техніки малювання, креслення, живопису, колористики, законів світлових поєднань і перспектив, технології  живопису різними барвниками і фарбами, властивостей  фарб з різним складом і способи їх приготування, рецептур грунтів і шпаклівок, правил складання тонів, технології  театрально-декораційних матеріалів, хімічного фарбування та художнього розпису тканин, історії  матеріальної культури і театрально-декораційного мистецтва, правил та норм охорони праці, техніки безпеки та протипожежного захисту.
 
 Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:
  • заява про участь у конкурсі, написана власноруч у довільній формі, із зазначенням поштової адреси та засобів зв'язку із претендентом;
  • особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
  • копія документу, що посвідчує особу;
  • витяг з трудової книжки (за наявності);
  • копія документа про освіту;
  • творче резюме
 
Працівники Національної опери України, які беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.
 
Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії, СD та DVD-записи тощо).
 
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.
 
Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються з 19 вересня 2023 р. по 03 жовтня 2023  р. (включно) за адресою: м. Київ, вул. Лисенка, 5, 2-й поверх, відділ кадрів, з 11-00 до 13-00 та з 15-00 до 17-00.
Тел. для довідок: 234-51-93, 279-0691
 
Дата проведення конкурсу: 04 жовтня 2023 р.
 
Місце проведення конкурсу: Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г.Шевченка (м.Київ, вул. Володимирська, 50).
 
ДП «Національний академічний театр опери та балету України імені Т.Г.Шевченка» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
 
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.