5.12.2016, 13:11
Олександр Цимбалюк та Ольга Микитенко – запрошені солісти грудня

17 та 21 грудня на сцені Національної опери України знову виступить відомий український співак, чий бас звучить на сценах The Metropolitan Opera, Teatro alla Scala, Royal Opera House, Die Münchner Opernfestspіele, Staatsoper Hamburg - Олександр Цимбалюк. Під час минулого свого приїзду Олександр зірвав бурхливі аплодисменти образами Бориса Годунова у однойменній опері М. Мусоргського та Тимура у "Турандот" Дж. Пуччіні. Цього разу запрошений гість порадує київську публіку Чайковським, а саме - партіями Короля Рене та Князя Греміна у виставах «Іоланта» та «Євгеній Онєгін».

До речі, для Олександра партія Рене – нова у репертуарі. Вперше він заспівав її зовсім недавно, у березні цього року на сцені Opéra Garnier (Grand Opéra) в Парижі.

У  показі «Євгенія Онєгіна»  на поціновувачів опери очікує іще одна приємна зустріч: Татьяною «буде зватися» титулована солістка провідних європейських театрів Ольга Микитенко.

 
 «Іоланта» П. Чайковський                                «Євгеній Онєгін» П. Чайковський
 Субота, 17 грудня, 19.00.                                      Середа, 21 грудня, 19.00.
 
 
 
Звертаємо Вашу увагу: за 48 годин до вистави онлайн-продаж та резерв припиняються, тому квитки можна буде придбати лише у касах театру.
 
Редакція сайту дякує за фото Василеві Навроцькому та Владиславу Мусієнку.