18.04.2018, 16:26
Євген Орлов та Михайло Дідик: унікальний виступ двох запрошених солістів
Євген Орлов та Михайло Дідик: унікальний виступ двох запрошених солістів
Постановки у провідних театрах світу, визнання глядачів й професійних критиків та щільний артистичний графік - ось спільні риси творчого життя двох запрошених солістів, чиї візити стануть однією з головних подій 150-го сезону Національної опери України.
Бас Євген Орлов та тенор Михайло Дідик, чиї таланти розквітли саме на київській сцені, в перервах між зарубіжними ангажементами знайдуть час і можливість заспівати на батьківщині.
22 квітня Євген Орлов виконає партію Оровезо у "Нормі" В. Белліні, а спільний виступ цих неперевершених вокалістів вимоглива столична публіка почує у РЕКВІЄМі Дж. Верді 26 квітня.
Цього дня у театрі вшановуватимуть пам'ять загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Мужня героїка, гнівний протест, нестерпне страждання, просвітлений ліризм і глибока віра у вічність життя - усе, про що писав геніальний Верді, заграє новими фарбами завдяки ансамблю виконавців.
Його чоловічу частину довершать прекрасні жіночі голоси Оксани Крамарєвої (сопрано) та Анжеліни Швачки (меццо-сопрано). Традиційно потужно і злагоджено звучатимуть хор (головний хормейстер - Богдан Пліш) та симфонічний оркестр Національної опери України.
Диригуватиме РЕКВІЄМОМ - Маестро Микола Дядюра.  
 
Квитки продаються у касах театру (вул. Володимирська, 50).
 
Звертаємо Вашу увагу!
Резерв квитків стає неможливим за 48 годин до початку вистави.
Онлайн-продаж припиняється за добу до початку вистави.